Producten

Vegan en plantbased

Het assortiment van sparckitchen is ‘chef-driven’. Wij willen vooroplopen in trends en werken daarom nauw samen met vooraanstaande chef-koks, die gewend zijn te werken met lokale, pure en natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.

Een andere reden waarom chef-koks onze producten op hun menukaart verwerken is dat we high-convenience (ready to eat) en zeer constante kwaliteit bieden. Mede omdat we de beschikking hebben over een FSSC22000 gecertificeerde productiekeuken.

Wekelijks komen bij ons vroeg in de ochtend pallets vol met verse Nederlandse groenten binnen, die we dezelfde dag verwerken wij tot hoogwaardige eindproducten. Bij sparckitchen kiest u voor lokale en premium kwaliteit.

 

vegan kofte maken sparckitchen kant en klaar voor horeca restaurant gebruik groothandel product

The Vegan Köfte

De vegan Köfte is gemaakt met getextureerde erwten eiwitten en heeft een malse vlezige structuur. Deze Köfte weegt per stuk 36 gram en er zitten 32 stuks in een doos. Perfect voor een mediterraans gerecht met vegan flatbread, yoghurt, humus, olijven, granaatappelpitjes, citroen en peterselie. Maar ook als frituurhapje of in een pita komt dit malse hapje goed tot zijn recht. Het recept is in tegenstelling tot Turkse Köfte niet met de hand gekneed, maar is rond gemaakt volgens een Libisch familierecept van een van onze medewerker van het eerste uur Haitem. Peterselie, knoflook en komijn.

Bestelspecificaties

De vegan Köfte is te bestellen bij verschillende groothandels. Kijk hier of jouw groothandel er bij staat, mocht dit niet het geval zijn neem dan even contact met ons op. Wil je eerst een sample bestellen, dan kan dat natuurlijk ook!

Bekijk verkooppunten Vraag sample aan
vegan kofte voor restaurants doos van sparckitchen

Work together

Product-ontwikkeling

Product-ontwikkeling voor vegan en plantbased producten in samenwerking met chefs en restaurants. We hebben een klein specialistisch assortiment met producten op basis van tarwe, haver en verse harde groenten. We staan altijd open voor suggesties en samenwerkingen met mooie (food) bedrijven. Wil je eens van gedachten wisselen of levert deze website vragen op, laat het ons weten.

Tasting

Proeven en samples

Wilt u eens kijken of onze producten ook voor uw bedrijf geschikt zijn? We doen graag een tasting in onze keuken of we sturen een sample-pack van onze producten.

info@sparckitchen.nl