Producten

Vegan en plantbased

Welkom bij Sparckitchen, het toonaangevende merk en productiebedrijf dat is ontstaan ​​uit het leveren van mise en place-diensten aan de restaurant- en hotel branche, voornamelijk in Amsterdam. De laatste jaren levert sparckitchen voornamelijk plantaardige producten aan hotspots, restaurants en hotels. Hiermee helpen ze de culinaire wereld mee in de transitie naar plantaardig eten. Met deze smaakvolle vegan en plant-based producten kan elke chef een goed plantaardig alternatief serveren aan zijn gasten.

Bij Sparckitchen werken we samen met gerenommeerde chefs die voorop lopen in de laatste voedingstrends en een passie hebben voor koken met lokale, pure en natuurlijke ingrediënten. Dit heeft ons in staat gesteld een gevarieerd assortiment heerlijke convenience-producten te ontwikkelen die aansluiten bij hun kritische kijk op smaak, in lijn met de principes van de “clean label”-beweging.

Als toegewijd productiebedrijf dat gespecialiseerd is in veganistische en plantaardige producten, draagt sparckitchen bij aan de groeiende vraag naar duurzame en ethische voedselkeuzes. Onze inzet voor het sourcen van lokale ingrediënten ondersteunt ook de ontwikkeling van de plantaardige en duurzame dieet beweging in Nederland.

 

vegan kofte maken sparckitchen kant en klaar voor horeca restaurant gebruik groothandel product

The Vegan Köfte

De vegan Köfte is gemaakt met getextureerde erwten eiwitten en heeft een malse vlezige structuur. Deze Köfte weegt per stuk 36 gram en er zitten 32 stuks in een doos. Perfect voor een mediterraans gerecht met vegan flatbread, yoghurt, humus, olijven, granaatappelpitjes, citroen en peterselie. Maar ook als frituurhapje of in een pita komt dit malse hapje goed tot zijn recht. Het recept is in tegenstelling tot Turkse Köfte niet met de hand gekneed, maar is rond gemaakt volgens een Libisch familierecept van een van onze medewerker van het eerste uur Haitem. Peterselie, knoflook en komijn.

Bestelspecificaties

De vegan Köfte is te bestellen bij verschillende groothandels. Kijk hier of jouw groothandel er bij staat, mocht dit niet het geval zijn neem dan even contact met ons op. Wil je eerst een sample bestellen, dan kan dat natuurlijk ook!

Bekijk verkooppunten Vraag sample aan
vegan kofte voor restaurants doos van sparckitchen

MEER OVER

The Vegan Köfte

Ontdek de heerlijke en gezonde Vegan Köfte van Sparckitchen: Een met de hand gemaakt plantaardig genot, deze keer niet uit Turkije, maar uit Amsterdam.

Ben je opzoek naar een smakelijk en vegan alternatief voor een traditionele köfte? Zoek niet verder! Maak kennis met onze sensationele Vegan Köfte, een verrukkelijke plantaardige creatie die je smaakpapillen zal verwennen en je lichaam zal voeden. Handgemaakt in het Vegan food lab van Sparckitchen in Amsterdam.

Gemaakt van gezonde ingrediënten biedt onze Vegan Köfte een diervriendelijke draai aan het klassieke gerecht. Het recept komt van oorsprong van onze getalenteerde Libische productiechef Haitem. We hebben het recept in samenwerking met chefs geperfectioneerd om een authentieke smaak en textuur kunnen bieden die kan wedijveren met traditionele köfte. Elke hap barst van smaak en biedt een harmonieuze mix van aromatische kruiden, verse kruiden en hoogwaardige plantaardige eiwitten.

Of je nu een enthousiaste vegan voedselliefhebber bent of een chef die op zoek is naar veganistische alternatieven voor het menu van je restaurant. De producten van sparckitchen zijn hoog op smaak. Imponeer je gasten met je culinaire vaardigheden en ervaar het gemakt waarmee je de beste vegan köfte gerecht creëert door deze basis aan te houden. 

Ben je geïnteresseerd in het proeven of uitproberen van onze Vegan Köfte in je eigen keuken? We kunnen je een samplebox toe sturen of je kunt deze uitnodiging aannemen voor ons vegan food lab in Amsterdam. We hebben een getalenteerde veganistische chef Tom, die de kunst van plantaardige keuken zeer goed begrijpt. Hij trakteert je graag op een explosie van smaken en texturen die je zintuigen zullen verrassen.

Onze toewijding aan kwaliteit, smaak en innovatie heeft ons de reputatie opgeleverd van het serveren van de beste vegan köfte en groenteburger patties in Nederland, België en Duitsland. Sparckitchen heeft als missie om te werken aan een groter bewustzijn van veganistisch en plantaardig voedsel in restaurants en om de eetgewoonten van mensen te veranderen voor een duurzame toekomst in voedsel. We willen een cyclus creëren met goed voedsel. Kom bij ons langs en ervaar de culinaire magie zelf. 

 

Tasting

Proeven en samples

Wilt u eens kijken of onze producten ook voor uw bedrijf geschikt zijn? We doen graag een tasting in onze keuken of we sturen een sample-pack van onze producten.

info@sparckitchen.nl