Producten

Vegan en plantbased

Welkom bij Sparckitchen, het toonaangevende merk en productiebedrijf dat is ontstaan ​​uit het leveren van mise en place-diensten aan de restaurant- en hotel branche, voornamelijk in Amsterdam. De laatste jaren levert sparckitchen voornamelijk plantaardige producten aan hotspots, restaurants en hotels. Hiermee helpen ze de culinaire wereld mee in de transitie naar plantaardig eten. Met deze smaakvolle vegan en plant-based producten kan elke chef een goed plantaardig alternatief serveren aan zijn gasten.

Bij Sparckitchen werken we samen met gerenommeerde chefs die voorop lopen in de laatste voedingstrends en een passie hebben voor koken met lokale, pure en natuurlijke ingrediënten. Dit heeft ons in staat gesteld een gevarieerd assortiment heerlijke convenience-producten te ontwikkelen die aansluiten bij hun kritische kijk op smaak, in lijn met de principes van de “clean label”-beweging.

red carrot vegan burger van sparc sparckitchen amsterdam lekkerste vega burger

Pumpkin Massala burger

De burger is gemaakt van verse bieten en wortels. Het is geen gewone bietenburger zoals we die kennen. De Red Carrot burger van sparckitchen is 100% plantaardig en een echte bestseller vanwege zijn mooie structuur en bijzondere, maar toegankelijke smaak. Met de Red Carrot heb je een winnaar op het menu, omdat de zoete en aardse smaak een breed publiek aanspreekt. Deze kan rechtstreeks uit de vriezer worden gebakken of in olie op de bakplaat worden gebakken. Samen met een frisse tzatziki en wat avocado serveer je in no time iets bijzonders!

Bestelspecificaties

De Red Carrot burger patty is te bestellen bij verschillende groothandels. Kijk hier of jouw groothandel er bij staat, mocht dit niet het geval zijn neem dan even contact met ons op. Wil je eerst een sample bestellen, dan kan dat natuurlijk ook!

Bekijk verkooppunten Vraag sample aan
red carrot burger vegan plantbased sparckitchen

Portfolio

Bekijk meer

MEER OVER

Red Carrot burger

Ervaar de onweerstaanbare Red Carrot burger patty van sparckitchen, gemaakt met lokale verse groenten uit de regio Noord-Holland. De primeur in het assortiment van sparckitchen en nog altijd de bestseller vandaag de dag.

Deze buitengewone plantaardige traktatie van sparckitchen is voor ruim 70% gemaakt van lokale verse groenten uit de regio Noord-Holland, waardoor het een burgerpatty is die opvalt tussen de rest. Geen soja, geen e-nummers, dit is een clean-label vegan en plant-based burger patty.

De Red Carrot burger is geen gewone bietenburger. Zijn uitzonderlijke smaak en mooie textuur maken het een echte bestseller onder burgerliefhebbers. Met zijn unieke combinatie van zoete en aardse smaken spreekt deze veganistische en plantaardige burger een breed publiek aan.

Bij sparckitchen zijn we trots op het creëren van innovatieve en heerlijke plantaardige producten, en de Red Carrotburger is daar geen uitzondering op. Met zorg en expertise gemaakt, is deze patty perfect voor degenen die op zoek zijn naar een smaakvolle en gezonde veganistische burgerervaring. De Red Carrot is ontzettend veelzijdig en gemakkelijk te bereiden. Rechtstreeks uit de vriezer kun je hem perfect bakken of grillen. Zijn stevige structuur zorgt ervoor dat hij goed blijft, zodat elke hap voldoening geeft.

Of je nu een toegewijde veganist bent of gewoon meer plantaardige opties aan je dieet wilt toevoegen, de Red Carrot burger is een must-try. Zijn rijke kleuren en heerlijke smaak zullen je zintuigen prikkelen, terwijl de voedzame ingrediënten bijdragen aan een evenwichtige en gezonde levensstijl. Onze toewijding aan kwaliteit, smaak en innovatie heeft ons de reputatie opgeleverd van het serveren van de beste vegan groente patties in Nederland, België en Duitsland.

Sparckitchen heeft als missie om te werken aan een groter bewustzijn van veganistisch en plantaardig voedsel in restaurants en om de eetgewoonten van mensen te veranderen voor een duurzame toekomst in voedsel. We willen een cyclus creëren met goed voedsel. Kom bij ons langs en ervaar de culinaire magie zelf.

Tasting

Proeven en samples

Wilt u eens kijken of onze producten ook voor uw bedrijf geschikt zijn? We doen graag een tasting in onze keuken of we sturen een sample-pack van onze producten.

info@sparckitchen.nl