Productiekeuken en mise en place voor restaurants

Productiekeuken Sparc Kitchen maakt vegan en plantbased producten Onder leiding van ervaren chef koks en professioneel management werken bij Sparc Kitchen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan hun re-integratie. Sparc Kitchen is daarnaast ook een werk-leerbedrijf voor horeca.

HACCP-registratie

Productiekeuken Sparc Kitchen werkt met HACCP-registratie en -codering. We doen voorraadbeheer en koel- c.q. vriesopslag en breiden die desgewenst uit op contractbasis.

Vegan, Plantbased en Social Renturn

Onze producten zijn toekomstbesteding en “cruelty” free. We bieden mensen met een afstand op de arbeidsmarkt een goede werkplek en maken heerlijke producten. Sparc Kitchen is een kleine specialistische groothandel voor vegan en plantbased producten.

Overzicht

Met tien jaar ervaring in catering, lunchconcepten, zorginstellingen en horeca kunnen we onze klanten op optimaal van dienst zijn in de beginfase of bij herinrichting van de professionele keuken. Alle activiteiten, processen kunnen we in opdracht voor u stroomlijnen en inzichtelijk maken. De keuken is iets moois, zolang het georganiseerd is en er met goede producten gewerkt wordt. Meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak